Suomalainen perheyritys, Diter Oy (ent. Diter-Elektroniikka Oy), on perustettu Turussa vuonna 1976. Nimi Diter tulee sanoista DIagnostiikka ja TERapia.

Suunnittelemme ja valmistamme erilaisia hoitolaitteita fysioterapian ja kauneudenhoidon tarpeisiin. Olemme suomalainen alan laitevalmistaja ja markkinoimme tuotteitamme sekä kotimaassa että ulkomailla.

Näiltä sivuilta löydät sekä fysioterapian, että kauneudenhoitoalan laitteita ja varusteita niin ammattilaisille kuin yksityiskäyttöönkin.

Mikäli kaipaat nopeasti tietoa laitteista, tuotteista tai niillä tehtävistä hoidoista,
voit olla meihin suoraan yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Autamme Sinua miellämme.

Historia

Diter Oy sai alkunsa, kun sen perustajan Reima Karsikkaan lupaava juoksijan ura katkesi vakavaan polvivammaan vuonna 1973. Kaatuminen täydestä juoksuvauhdista johti täydelliseen peroneushermon halvaukseen. Pitääkseen yllä kävelykykyään ja stimuloidakseen halvaantunutta lihasryhmää, hän kehitti stimulaattorin ja lääkärien hämmästykseksi kuntoutti itse itsensä.

Diterin ensimmäinen tuote olikin laite peroneushalvauksen diagnosointiin ja terapiaan. Se tuotiin markkinoille vuonna 1977. Yli kolmenkymmenen vuoden aikana Diterissä on suunniteltu ja kehitetty yli 40 erilaista hoitolaitetta.

Diter-laitteet ovat tunnettuja kestävyydestään ja laadustaan. Tästä kertoo erityisesti se, että suurin osa koko yrityksen toiminnan aikana valmistetuista laitteista on edelleen aktiivisessa käytössä hoitolaitoksissa ja sairaaloissa ympäri maailmaa.

Palkinnot ja kunniamaininnat

Tuottava Idea- palkinto

Vuonna 1988 Kauppakamari myönsi Diterille Turun Tuottava Idea -palkinnon yrityksen kehitettyä ensimmäisenä ultraäänihoitopään, joka toimii kolmella eri taajuudella.

Vuoden Yrittäjä

Vuonna 1989 Diter Oy sai Vuoden Yrittäjä palkinnon tunnustuksena ansiokkaasta ja tuloksia tuottavasta yrittämisestä.

Yrittäjien Freya-palkinto

Vuonna 2006 Reima Karsikas sai Kauneusalan Yrittäjien Freya-palkinnon elämäntyöstään alan hyväksi.

Freya-palkinto
Freya-palkintoKauneusalan Yrittäjät r.y. palkitsi Reima Karsikkaan Freya-elämäntyöpalkinnolla työstään kauneuden ja terveyden sekä kauneudenhoitoalan hyväksi. Palkinto luovutettiin Helsingissä Muoti + Kauneus -messujen iltagaalassa 10.11.2006.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti

Diter Oy on saavuttanut Suomen Asiakastiedon myöntämän Rating Alfa -luokituksen.

Yrittäjän kultainenristi 2016

Tunnustus yli 40 vuotiaasta yrittäjän urasta Reima Karsikkaalle.

Avainlippu-tunnus

avainlippu_sininen_rgb


Lehtiartikkelit

Useammat lehdet ovat kirjoittaneet yrityksestämme ja Reima Karsikkaan toiminnasta vuosien saatossa.
Tässä yksi poiminta Kaarinan paikallislehdestä.

Diter laittaa virtaa paranemiseen