Maksuttomat laite-esittelyt

Diter Oy järjestää alan ammattilaisille sekä opiskelijoille maksuttomia laite-esittelyjä ja minikoulutuksia Kaarinan toimipisteissä.
Varaa aika etukäteen soittamalla tai sähköpostilla ja tule tutustumaan laitteisiin ja niillä tehtäviin hoitoihin

Tarvittaessa kauneudenhoitoalan opiskelijat voivat tulla myös esim. preppaukseen ennen näyttöjä tai muuten vaan kyselemään hoidoista, jotka ovat jääneet askarruttamaan mieltä.

Soita rohkeasti ja kysy lisää.

Koulutukset

Koulutamme ja esittelemme laitteita, joita valmistamme tai tuomme maahan itse. Järjestämme erilaisia koulutuksia sekä laite-esittelyjä fysioterapeuteille ja kosmetologeille.

Laitehintoihimme kuuluvat laitekohtaiset koulutukset.

Koulutukset pidetään yleisesti toimistotiloissamme Kaarinassa tai etäyhteyden avulla. Myös koulutus muissa tiloissa esim. asiakkaan omalla työpaikalla on mahdollista sopimuksen mukaan.
Maksulliset jatkokoulutukset järjestetään pääsääntöisesti toimitiloissamme ellei toisin ole sovittu.

Tilaisuudet ja koulutukset voidaan räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaisesti pienille tai suurille ryhmille. Koulutuksen sisältö voidaan suunnitella yhdessä ryhmän kanssa käytännöllispainotteiseksi tai enemmän teoriapitoiseksi.
Koulutusaiheet vaihtelevat esim. laitekoulutuksista kauneudenhoitotuotekoulutuksiin.

Koulutamme myös alan oppilaitoksilla.

Kierrämme ympäri Suomea pitämässä koulutuksia myös alojen kouluilla. Olemme ottaneet käyttöön myö sns. hybridikoulutukset, joissa osa pidetään etänä ja osa lähikoulutuksena. Mikäli koulunne on kiinnostunut laitteisiin liittyvistä koulutuksista, niin otathan rohkeasti meihin yhteyttä.
Kerromme mielellämme lisää koulutuksista joko sähköpostitse tai puhelimitse.

Käytettyjen laitteiden laitekoulutukset

Oletko ostanut Diter Oy:n laitteen käytettynä, mutta koulutus puuttuu?

Diter Oy järjestää mielellään laitekoulutuksia alan ammattilaisille sekä opiskelijoille vaikka laitehankintaa ei olisi tehty suoraan meiltä.
Kyseiset koulutukset ovat maksullisia. Jos koulutus toteutetaan asiakkaan omissa tiloissa, lisäämme hintaan myös matkakulut ellei toisin ole sovittu.

Koulutuksen hinta on 70,00 € alv 0% / tunti tai 280,00 € sis. alv 0% / päivä, 5-8 h. Osallistujien määrä max 10 hlöä

Voimme myös räätälöidä koulutuksia erilaisten toiveiden mukaisesti.

Kysy lisää soittamalla 044 777 34 20/Minna Karsikas tai sähköpostitse mail@diter.com