Palautusoikeus

Palautusoikeus ei koske asiakkaalle tilaustyönä rakennettuja/tilattuja laitteita, käytettyjä varusteita, avattuja nesteitä tai kemikaalituotteita. Tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla palautettaessa täysin samanlaisessa kunnossa kuin se oli myyntihetkellä. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikelpoinen.

Palautuslomake

Mikäli tuote ei vastannut odotuksiasi tai haluat muusta syystä palauttaa tilauksen, ilmoita siitä meille 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi pyydämme ilmoittamaan päätöksestä peruuttaa tuote tai koko tilaus sähköpostilla mail@diter.com.
Ilmoitukseksi katsotaan myös palautuslomakkeen palauttaminen täytettynä yhdessä palautettavan tuotteen kanssa.

Palautusohjeet

Sinulla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet veloituksetta. Palautettavien tai vaihdettavien tuotteiden tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Myyntikuntoinen tuote on käyttämätön, ehjä ja puhdas. Palautettava tuote tulee pakata alkuperäiseen lähetyspakkaukseen tai muuhun vastaavaan. Liitä mukaan täytetty palautuslomake. Mikäli palautuslomakkeen tulostaminen ei ole mahdollista, riittää palautuksen mukaan liitettävä vapaamuotoinen ilmoitus, josta ilmenevät asiakkaan yhteystiedot, tilauksen numero sekä palautettavien tuotteiden tuotenumerot.

Tilauksen tai palautettujen tuotteiden hinta korvataan asiakkaalle mahdollisimman pian palautuksen vastaanottamisen jälkeen. Emme korvaa palautuksesta koituvia lähetys-/ toimituskuluja. Otathan myös huomioon, että asiakaspalautukset kulkeutuvat takaisin huomattavasti normaalia pakettiliikennettä hitaammin.

Mikäli olet tilannut paketin noudettavaksi Diter Oy:n toimipaikasta, tulee mahdolliset palautettavat tuotteet palauttaa Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Palauta tuotteet näissä tapauksissa yllä olevien ohjeiden mukaisesti. Lähetyksen voi myös tuoda Diterille henkilökohtaisesti, mutta sovi tästä etukäteen sähköpostilla.

Paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus

Huomioithan, että paketin noutamatta jättäminen ei ole palautus. Veloitamme palautuksen summasta 21 € arvosta käsittelykuluja paketeista, joita ei ole noudettu paketin säilytysajan puitteissa. Mikäli et halua noutaa pakettiasi, ilmoita siitä asiakaspalveluumme sähköpostitse. Sähköpostiviesti katsotaan palautusilmoitukseksi ja tällöin ylimääräisiä käsittelykuluja ei palautuksesta veloiteta.

Tuotteen vaihto

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen toiseen, liitä palautuksen mukaan palautuslomake, jossa kerrot mihin tuotteeseen haluat vaihtaa. Palautuksen saavuttua meille se käsitellään automaattisesti. Huom! Vaihto on mahdollinen vain samanhintaiseen tuotteeseen.

Palautuksien käsittely kestää noin pari viikkoa. Emme voi varata vaihtotuotteita asiakkaille valmiiksi, joten mikäli haluat varmasti saada uuden tuotteen sopivassa koossa, suosittelemme sinua tekemään uuden tilauksen. Näin saat uuden tuotteen myös nopeammin. Mikäli uuden tuotteen hinta on nyt kalliimpi kuin alkuperäisellä tilauksellasi, laita viestiä asiakaspalveluumme ja selitä tilanne, niin muutamme uuden tuotteen hinnan alkuperäiseksi. Tämän jälkeen voit tehdä pelkän palautuksen epäsopivasta tuotteesta.

Kuljetuksessa rikkoutuneet tuotteet

Huolehdi oman laitteen vakuuttamisesta, jos laitteesi/tuotteesi rikkoutuu tai katoaa toimituksen aikana.
Diter Oy ei vastaa toimituksen aikana tapatuneesta rikkoutumisesta tai katoamisesta.

Valitettavasti silloin tällöin, huolellisesta pakkaamisesta huolimatta, paketit kärsivät kuljetuksessa vaurioita. Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksen aikana, nappaa valokuva tuotteesta ja kuljetuspakkauksesta, ja lähetä ne meille sähköpostilla (mail@diter.com). Näin voimme tehdä vahinkoilmoituksen kuljetusvauriosta ja saat korvaavan tuotteen mahdollisimman nopeasti. Säilytä aina vahingoittunut kuljetuspakkaus.

Viallinen tai väärä tuote

Tarkistathan tilaamasi tuotteiden oikeellisuuden ja kunnon aina ennen niiden käyttöönottoa. Jos tuotteessa ilmenee valmistus- tai materiaalivirhe, olethan aina ensin yhteydessä asiakaspalveluumme, jotta voimme käsitellä asian tapauskohtaisesti ja saamme korvaavan tuotteen matkaan mahdollsimman pian. Mikäli pakettiin on eksynyt täysin väärä tuote, otathan tässäkin tapauksessa ensin yhteyttä asiakaspalveluumme.

Reklamaatiot

Lähetyksen saavuttua pyydämme teitä tarkistamaan pakkauksen ja sen sisällön. Ilmoittakaa välittömästi mahdollisista puuttuneista tai viallisista laitteista/tuotteista. Myyjän korvausvelvollisuus rajoittuu kaikissa takuu- ja korjaustapauksissa enintään tuotteen kauppahintaan. Myyjällä ei ole velvollisuutta korvata välillisiä vahinkoja.
Kaikissa lähetystä koskevissa kysymyksissä voitte ottaa meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Kysyttävää?

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Soita (+3582) 253 9800 tai laita sähköpostia osoitteeseen mail@diter.com