Ditelle 900

ditelle-900

Kotimainen Ditelle 900-laite on erittäin monipuolinen yhdistelmähoitolaite,joka sisältää erilaisia ultraääni- ja sähköhoitomuotoja kasvojen ja vartalon hoitoon.

OMINAISUUDET

- ultraääni-kasvohoidot
- ultraääni-vartalohoidot
- neulaton mesoterapia eli elektroporaatio
- kasvojen lifting -hoidot
- silmien ja huulten ympärysihon hoidot
- akne ja couperosahoidot
- vartalon kiinteytyshoidot
- aineenvaihduntaa kiihdyttävät hoidot
- mikrovirtahoidot
- iontoforeesihoidot
- käsien ja/tai jalkojen liikahikoilun hoito

ULTRAÄÄNI

Ditelle 900 -laitteessa on kolme ultraäänitaajuutta 1 MHz, 2 MHz ja 3 MHz. Ultraäänienergia saadaan näin kohdistettua juuri haluttuun syvyyteen ansiosta, jolloin saadaan paras tulos ja turvallinen hoito. Ultraäänihoidoissa ultraäänienergia tunkeutuu kudokseen ns. paineaallon muodossa ja sen ansiosta solukalvojen läpäisevyys lisääntyy huomattavasti, jolloin aineiden kulkeutuminen niiden läpi helpottuu ja nopeutuu (esim. rasva-aineenvaihdunta). Antotehosta riippuen saadaan kudoslämpötila nousemaan, jolloin verenkierto vilkastuu ja kollageenisäikeiden joustavuus kudoksessa lisääntyy. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat kudosten kiinteytys ja rasvanpoltto. Ultraääni myös rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lievittää kipua.

STIMULAATIOVIRTA

Stimulaatiovirtahoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirrasta on paljon erilaisia variaatioita kasvojen ja vartalon hoitoon, jolloin kullekin asiakkaalle voidaan valita juuri hänelle sopiva hoito. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat lihasten kiinteytys, rasvanpoltto ja lihasten harjoittaminen.

INTERFERENSSIVIRTA

Veltostuneelle kudokselle ja lihaksille. Lisää jäntevyyttä, aktivoi verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Hoitomuotona interferenssivirta, jossa virrantaajuus ja annostus valitaan hoitokohteen mukaan. Sopii kasvoille ja vartalolle.

IONTOFOREESI

Hoitavien aineiden imeyttäminen tasavirran avulla. Liikahikoiluhoidot käsille ja jaloille.

MIKROVIRTA
Vaikuttaa ihon elastisuuteen, lihasjännitykseen,aineenvaihduntaan ja verenkiertoon.

AINUTLAATUISET YHDISTELMÄHOIDOT

Yhdistelmähoitoja käytetään esim neulattomassa mesoterapiassa eli elektroporaatiohoidossa. Hoidon tarkoituksena on pientää ihokudoksen ylimenovastusta, jonka avulla aktiivisia ainesosia sisältäviä tuotteita voidaan imeyttää tehokkaasti. Ultraäänen ja elektroterapian yhdistelmä auttaa vaikuttavien aineiden imeytymistä ihon sarveiskerroksen läpi ilman neulaamista. Pulssimuotoinen värähtely avaa myös solukalvoon lyhytikäisiä mikrokanavia ja ne sulkeutuvat pian yhdisteiden imeytymisen jälkeen.

Lue lisää:

Tutustu hoitolaitteella tehtävien hoitojen ennen ja jälkeen kuviin MEDIAPANKISSA. Hinnat ja muut lisätiedot löydät helposti verkkokaupastamme diter.fi.

VERKKOKAUPPAAN >>