Ditelle Electra


Pieni tehopakkaus

Kaikki elektroterapian hoitomuodot löytyvät nyt samasta pienessä tehopakkauksesta.
Laite painaa alle yhden kilon ja sen strategiset mitat ovat 21 x 30 x 13 cm, joten laite on helppo pakata vaikka matkalle mukaan.

Helppo käyttöisyys

Uuden ohjelmistonsa ansiosta laitteen käyttö onnistuu vaikka ilman käyttöohjeita. Kun olet käynnistänyt oman ELECTRA laitteesi, seuraat vain näytössä näkyviä vaiheita. Voit valita oikean hoidon joko virtamuodon tai indikaation avulla. Laitteessa on kaikelle omat valmiit hoito ohjelmat, joten sinun ei tarvitse kuin asettaa hoitoelektrodit, käynnistää hoito ja säätää virran voimakkuutta.

Elektrodiasettelu ja hoidon telkeminen
Ohjelmisto auttaa esikatselutilassa sinua asettelemaan elektrodit oikein aina hoitokohtaisesti, joten pystyt hyödyntämään laitetta erittäin monipuolisesti hoitokohteesta riippumatta.

OMINAISUUDET (lue lisää painamalla + merkistä)

STIMULAATIOVIRTA

Stimulaatiovirtahoidoilla aktivoidaan ja harjoitetaan lihaksia ja vaikutetaan ihon kimmoisuuteen. Stimulaatiovirrasta on paljon erilaisia variaatioita kasvojen ja vartalon hoitoon, jolloin kullekin asiakkaalle voidaan valita juuri hänelle sopiva hoito. Vartalohoidoissa pääasialliset hoitokohteet ovat lihasten kiinteytys, rasvanpoltto ja lihasten harjoittaminen.

INTERFERENSSIVIRTA

Veltostuneelle kudokselle ja lihaksille. Lisää jäntevyyttä, aktivoi verenkiertoa ja kiihdyttää aineenvaihduntaa. Hoitomuotona interferenssivirta, jossa virrantaajuus ja annostus valitaan hoitokohteen mukaan. Sopii kasvoille ja vartalolle.

IONTOFOREESI

Hoitavien aineiden imeyttäminen tasavirran avulla. Liikahikoiluhoidot käsille ja jaloille.

MIKROVIRTA

Vaikuttaa ihon elastisuuteen, lihasjännitykseen,aineenvaihduntaan ja verenkiertoon.

ESIMERKKEJÄ HOITOKOHTEISTA
• Kasvokiinteytyshoidot
• Silmänumpäryshoidot
• Elektroporaatio
• Akne ja couperosahoito
• Iontoforeesi
• Mikrovirta
• Vartalokiinteytyshoidot
• Arpikudoksen hoito

 

 

 

 

 

 

Lue lisää:

Tutustu hoitolaitteella tehtävien hoitojen ennen ja jälkeen kuviin MEDIAPANKISSA. Hinnat ja muut lisätiedot löydät helposti verkkokaupastamme diter.fi.

VERKKOKAUPPAAN >>