Ditelle Duo

Kaksi suosituinta ihonpuhdistusmenetelmää pienessä tehopakkauksessa!

Kotimainen Ditelle DUO on pienikokoinen ja markkinoiden hiljaisin ultraäänipuhdistus- ja timanttikuorintalaite kosmetologien käyttöön.

Kaksi puolta
Ditelle Duo laitetta on äärimmäisen helppo käyttää. Ensin valitaan kumpaa puolta laitteesta halutaan hyödyntää, timanttikuorintaa vai ultraääntä. Aseta halutut hoitoarvot asiakkaan mukaisesti. Näin voit toteuttaa jokaiselle asiakkaalle yksilöidyn hoidon, joka sopii juuri hänen iholleen.

Monipuoliset hoitopäät ja voimakas imuteho.
Timanttikuorinnassa voidaan hyödyntää yhdeksää erilaista hoitopäätä ja voimakasta alipainetta aina 500 mBariin asti.

Hoitoasetukset
Ultraäänipuolella hoitajalla on valittavissaan joko puhdistus tai imeytystoiminto ultraäänikiteiden aiheuttaman mekaanisen värinän avulla. Puhdistuksessa ja imeytyksessä on valittavissa jatkuva tai pulsoiva (25/50/100Hz) ultraääni. Intensiivisyyttä voidaan säätää asteikolla 1-9. Laitteen hoitoaika on vapaasti valittavissa.

Lue lisää:

Tutustu hoitolaitteella tehtävien hoitojen ennen ja jälkeen kuviin MEDIAPANKISSA. Hinnat ja muut lisätiedot löydät helposti verkkokaupastamme diter.fi.

VERKKOKAUPPAAN >>


Ditelle UPIi

Ditelle Upi i on nyt saatavilla kauniin vaaleanpunaisena

Kotimainen Ditelle UPIi  on helppokäyttöinen ja pienikokoinen ultraäänipuhdistus- ja iontoforeesilaite.

Ihosolukon poisto- sekä pinnallinen- ja syväkuorintavaihe ennen kasvojen mekaanista puhdistusta
Laitteella voidaan turvallisesti ja hellävaraisesti puhdistaa ja kuoria erilaisia ihotyyppejä valitsemalla pulsoivan tai jatkuvan ultraäänen. Laitteessa voidaan määritellä myös värähtely taajuuden suuruus, jolloin hoito onnistuu herkemmällekin asiakkaalle.

Vaikuttavien aineiden kuljetus ihoon
Kun hoitopään kääntää, Ditelle UPIi -laitteella teet kevyitä imeytyshoitoja, jossa voidaan käyttää myös pulsoivaa tai jatkuvaa ultraääntä.

Iontoforeesi - hoitovasteen parantaminen polaarisuuksien avulla
Mikäli haluat tehdä tehokkaampia hoitoja Ditelle UPI i laitteella, sinulla on mahdollisuus aktivoida galvaaninen tasavirta puhdistuksen tai imeytyksen yhteydessä käsivarteen kiinnitettävän neutraalielektrodin avulla.

Näin puhdistuksen aikana voit antaa sähkövirran elektrolyysivaikutuksen rauhoittaa ja/tai kosteuttaa ihoa saman aikaisesti. Imeytyshoidoissa saat huomattavasti enemmän tehokkuutta iontoforeesin ja polarisoitujen ampullien avulla. Iontoforeesi on mahdollista tehdä joko positiivisella tai negatiivisella polariteetillä.

Lue lisää:

Tutustu hoitolaitteella tehtävien hoitojen ennen ja jälkeen kuviin MEDIAPANKISSA. Hinnat ja muut lisätiedot löydät helposti verkkokaupastamme diter.fi.

VERKKOKAUPPAAN >>