Diter Oy on myynyt laitteita yli 50 maahan ja Suomesta laitteitamme löytyy mm yksityisyrittäjiltä, hoitoloista, sairaaloista, terveyskeskuksista ja kouluilta.
Olemme erikoistuneet yli 40 vuotta terveysteknologian laiteosaamiseen ja tarjoamme kattavaa koulutusta laitteiden parissa ympäri Suomea.

Olemme tehneet yhteistyötä eri alojen asiantuntijoiden kanssa useissa terveysalan tutkimus- ja kehitysprojekteissa, joissa tutkimuskohteina ovat olleet mm. hampaan kipukynnysmittaus,ikääntyneiden lihasvoimaharjoittelu sähköllä, lihasdystrofiapotilaiden lihasvoimatutkimus, hemiplegia-potilaan kuntoutuksen pilottitutkimus, laitteisto voimanmittaukseen magneettikuvausputkessa, PET mittauslaitteisto.

Teemme jatkuvasti yhteistyötä erilaisissa projekteissa useiden oppilaitosten, yliopistollisten ja yksityisten sairaaloiden ja lääkäriasemien kanssa. Toimimme myös aktiivisesti yhteistyössä huippu-urheilijoiden valmennuksen ja kuntoutuksen saralla. Turussa meillä on oma fysikaalinen hoito- ja testauskeskus, jonka asiakkaina ovat erityisesti urheilijat.